Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı servis taşıma işi ilanı

19.07.2023 202

İLAN

2023-2024 eğitim öğretim yılında Şişli İlçesi Teşvikiye Mahallesinde bulunan Nilüfer Hatun İlkokulu öğrencilerinin, bulunduğu adresten okula, okuldan bulundukları adrese taşıma işi için başvurmak isteyenler, şartname ve sözleşme taslağını 19 Temmuz 2023 saat 09.00 - 31 Temmuz 2023 saat 09.00 okul idaresinden bedelsiz olarak temin edebilirler.

Söz konusu servis çalıştırma işi Nilüfer Hatun İlkokulunda 11 Eylül 2023 - 14 Haziran 2024 tarihleri arasında dersin başlama saatinden 15 dakika önce ve ders bitimi saatinden 15 dakika sonra yapılacaktır.

Servis taşıma işi için başvuranlardan istenen belgeler aşağıda belirtilmiş olup; söz konusu belgeleri içeren dosyanın, 31.07.2023 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar okul idaresine alındı belgesi karşılığında teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra getirilen dosyalar işleme alınmayacaktır.

İş bu ilan 19 Temmuz 2023 saat 09.00 – 31 Temmuz 2023 saat 09.00 tarihleri arasında askıda kalacak olup, ilan okul web sayfasında da duyurulmuştur.

OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİNE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER

1-Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve

elektronik posta adresi

2-Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırma işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret